arbetslösheten har ett ansikteHey, ho. Jag har nu officielt fått sparken i brist på arbetsuppgifter.  så kan det gå. nu blir det lite söka jobb och ha mera semester, självklart ska det byggas hus också, kanske borde köpa ett till nu när jag får mer tid. 

Om nån har ett jobb åt mig så är det bara att säga till!

mycket att göra nu!

Jag känner mig ganska trött nu. slipar golven i båda husen. kisängsgolvet gick ganskabra. mycket små utrymmen dock. golven i det nya huset har en lack som när den blir varm smälter och bildar en fint gegg i slippappret . måste altså sitta med värmepistol och skrapa innan slipningen runt kanterna går att få till. Som tur är gick det bra med den stora slipmaskinen som man slipar de stora ytormna med, inte licka mycket värmeutveckling på en bandslip som en rondell.
just det, sen har jag i dag bytt en stötdämpare fram på bilen, och kom halvvägs med den andra innan jag fick ge upp. Inte ens storsläggan kunde rubba på spindelledsinfästningen som måste bort för att kunna lufta ur hela fjäderbenet. Nästan hela hagen är nu klar inför måndagens hästflytt också.

Hästar

Nu har vi hämtat Min morbror Stens nya häst, och kört den till betäckning. Den främre hästen är Stens och heter Jancia, ett finstammat halvblod. Hingsten heter Viagra och är en frieser på 4 år. fölet kommer heta Thunder!!! kanske vi får se...

disco!

kul att hitta sina gamla pennor, och börja öva handlederna lite.
en bild som nog kom till som telefonskiss och sedan färglades. jag gillar giraffen speciellt.

Urban mobility


Drog ihop att litet transport koncept på lunchen.
utgångspunkten var en liten motorcyckel, mest för att jag ville rita en motorcyckel. kom under skissandet av motorcyckeln på enhjulsvarianten, med gyro-balans.
Den är eldriven och kan laddas i vanliga urtag. den har även mekaniskdrivning, via "trappmaskinspedaler son går att fälla ut och använda för att ladda bateriet. självklart finns det massor av bra förvaringsmöjligheter i den!

också gjort

Ett plåttak fullt med bultar högt uppe på Åreskutan

Tack Matias för fotot föresten!


en gammal goding

det här är ju ett tag sedan, men va fan.


så var det

utbyggnadsritning


Att dubbla boytan på ett hus är inte så svårt i cad, det är värre i verkligheten...
Men det bli sjukt mycket bättre i verkligheten.

det är mörkt och kallt, det regnar...

det är mörkt, det är kallt.. det regnar ...
Det är ju riktigt kul att bara rita med färgpennor. ingen övning ingen färdighet.. så det är bara att börja öva om det ska bli nått.

Adresslappens öde

skönt att inte låta formatet bestämma resultatet
Skönt att inte låta formatet bestämma resultatet.
Bilden är ritad på en adresslap, med promarker och Bic-penna

SÅ!

Här börjar det nya!
Nu är det resten av livet kvar att utveckla, efterapa och producera! det kommer bli riktigt kul.

SE U ON THE LIP!kul med sånt här, men jag ska bara lägga upp eget material hädanefter!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0